O nama

Tiche Design posvećen je suradnji s klijentima na najvišoj razini. Slušamo Vaše ideje, misli i snove i pretvaramo ih u vrhunsko iskustvo - spoj prirode i arhitekture.

Posvećenost, energija, inovacije

Posvećenost, energija, inovacije

Tiche Design posvećen je ujedinjenju ideja i potreba klijenata na funkcionalan i kreativan način, pritom poštujući krajobraznu strukturu i arhitektonski dizajn.

Ovaj cilj Tiche Design postiže prvenstveno detaljnim planiranjem svih procesa rada unaprijed, čime definira i vrijeme neophodno za završetak svih radova. Također, svaki korak dolaska do rješenja detaljno prati zajedno s klijentima. Ovakvim se pristupom ostvaruju značajne uštede vremena i novca, a rezultat pruža obostrano zadovoljstvo.

Projekt dizajna eksterijera može uključivati i hortikulturno projektiranje, dizajn vrtno-tehničkih elemenata, kao i navodnjavanje i ambijentalnu rasvjetu. Osim postizanja funkcionalnosti, Tiche Design specijalizirao se za kreiranje pozitivnog estetskog ugođaja cjelokupne kompozicije.

U svaki detalj rada utkana je ljubav prema prirodi, a svaki projekt teži uspostavljanju harmonije između čovjeka i njegova okoliša. Zato je svako ostvarenje jedinstveno, o čemu svjedoče i naši klijenti.

O osnivaču...

O meni...

O osnivaču...

Snježana Milardović

DOTT. IN ARCHITETTURA DEL PAESAGGIO

Svoje prve korake u svijetu krajobrazne arhitekture napravila sam još tijekom srednjoškolskih dana u Graditeljskoj i poljoprivrednoj tehničkoj školi u Rijeci. Tamo sam otkrila ljepotu hortikulture i osmišljavanja vanjskih prostora, što je postavilo temelje moje ljubavi prema kreiranju prostora koji odišu harmonijom i funkcionalnošću.

Nakon toga, upisala sam fakultet Arhitekture u Genovi, gdje sam se usmjerila prema krajobraznoj arhitekturi, diplomirajući 2010. godine na temu "Aosta - grad prolaza, Povezivanje i preuređenje otvorenih prostora sustava Grad-Rijeka". Tijekom studija, imala sam priliku surađivati na projektima restauracije povijesnih perivoja, a istovremeno sam započela i s dizajniranjem okućnica.

Svoj put nastavila sam u Rijeci 2014. godine, gdje sam surađivala s domaćim i stranim arhitektima te ubrzo počela samostalno dizajnirati nove okućnice i restaurirati postojeće. 2022. godine osnovala sam Tiche Design s ciljem dizajna inovativnih i funkcionalnih rješenja za vanjske prostore.

U radu mi je važan razgovor s klijentima, slušanje njihovih potreba i razumijevanje njihovih vizija. Trudim se pristupiti svakom projektu s osobnim pristupom, nudeći individualizirane ideje i transparentan proces koji vodi do krajnjeg rezultata koji zadovoljava i klijenta i mene kao profesionalca.
Tiche Design Landscape Architecture Company Owner Photograph

“You must be the change you wish to see in the world.”

Mahatma Gandhi

“You must be the change you wish to see in the world.”

Mahatma Gandhi
2023 Tiche Design - sva prava zadržana
2023 Tiche Design - sva prava zadržana
kontaktirajte nas
phone-handset